Христо Великов - графичен дизайн е персонален сайт, в който представям мои реализирани проекти, организирани в пет категории: етикети и опаковки; печатна реклама; графичен фирмен стил (лого дизайн и корпоративна идентичност); уеб дизайн и една, наречена "и още" в която помествам всичко, което по една или друга причина остава извън посочените преди нея четири. Вероятно тук трябва да направя няколко важни бележки.

Първо - за да виждате всичко - трябва JavaScript да не е забранен и да имате Flash Player. За ужас на някои HTML пуритани, кодът ми е писан така, че сайтът да функционира по желания от мен начин и едновременно е html и css валидиран.

Второ - за да бъдат страниците интересни и приятни за разглеждане, съм се опитал да селектирам и покажа ясни и комуникативни изображения и избягвам всякакъв, излишен според мен текст и дидактични изображения.

Трето - продължавам активно да работя върху съдържанието и моля да приемете редуцирания вариант на портфолиото, който е достъпен - по-долу е списък с връзки към всички активни страници.

Допълнителни връзки