Дизайн на етикети, цениНяма такива цени

Цени за дизайн на етикети: 1 бр., 2 бр., 3 бр., ... 360 лв., 480 лв., 640 лв. и друга задължителна, или ако е необходима, информация. Изброеното дотук подредено прегледно в таблица с цени за дизайн на етикети. Възможно е. Не съм виждал и не ползвам подобна. Няма такива цени - в подзаглавието - е също подвеждащо. Не иде реч за ниски цени за дизайн на етикети. Ще се опитам да обясня, а за нямащите време да четат - страница контакти - можем да "изговорим" цените за дизайн на етикети бързичко и по телефон.

Дизайн на етикети цени, таблица 1

Когато става въпрос за печат на етикети цени, а не за дизайн на етикети цени, подобна подредена таблица е задължителна. Не е сложно защото ползваме конкретни и точни параметри: тираж, вид хартия, технология на печат, брой мастила, довършитерни операции, лак, щанцоване. Това са основните елементи, които определят цената за печат на етикети - обща цена за печат на целия тираж или единична цена за 1 бр. етикет е по-скоро въпрос на психология и търговска практика.

При дизайн на етикети калкулирането на цена и изготвянето на ценова оферта е малко по-абстрактно - боравим с категории, свързани с творчество или креативност, които дори в рамките на ясно структуриран дизайн-процес не са предмет на строго дефиниране. На практика, цени за дизайн на етикети се калкулират най-лесно по аналогия - за дизайн на етикет, подобен - като материали и технология - на изработен такъв, цената би била 680 лв. например или в определени ценови граници. При определянето на цената за дизайн влияят вида и характера, ако предпочитате - ценовата група на продукта, задължителните елементи - текстове, графични символи и знаци, изображения - с кои от тях разполагаме, брой първоначални проекти и разликите между тях, брой последващи корекции - набързо се сещам за изброеното. Отделеното време предполагам също има някакви ценови измерения. Технологията на изработка на етикета има своето значение при формирането на цените за дизайн на етикети, но определено не тя е от основно значение.

Набързо и много накратко това може да се каже за калкулиране на цена за дизайн на етикет. Надявам се стават ясни различията при цените за печат на етикети и цените за дизайн на етикети, както и защо не ползвам подредена и прегледна таблица "Дизайн на етикети цени".

Тази страница е с информация за дизайн на етикети, цени. Ако се интересувате от информация относно цени за дизайн на опаковка, повече може да прочетете тук. Реализирани дизайни на етикети може да разгледате тук